God Jul & Gott Nytt År !

Passar på att önska alla en riktigt God Jul, såhär på julaftonens morgon…

2020 har varit ett märkligt år på alla sätt.
Jag tror vi alla kan enas om att det varit ett skitår, förresten det räcker inte..
Det har varit definitionen av ett prakt-skit-år (!) och därför ett år som jag hoppas vi snarast möjligt kan förpassa till papperskorgen utan vidare spisning och krussiduller.

Såhär, enkelt liksom: [DEL] 2020 *.*/all

Om vi alla gör vår del, följer vanligt sunt förnuft, visar hänsyn och har en sund respekt för och omtanke om sina medmänniskor (läs: fatta att det är allvar pucko!) så kan vi förhoppningsvis fira jul tillsammans eller åtminstone på samma sida evigheten även nästa år! Således skickar jag till alla och envar en from förhoppning om att alla får ha hälsa och förstånd i behåll, trots allt… Håll i, lägg ut ! Eller hur va de nu då…?

Murphy har gett mig en liten julklapp i förskott, så jag vet vad jag kommer göra idag när Benjamin Syrsa med sedvanlig tonal stringens sjunger “Ser du stjärnan i det blå”.
Jag kommer att stå ute i kylan och byta feeder till min loopantenn för lågbanden.
Hah, jämarns vad kul det skall bli 🙁
Ett avbrott i skärmen ger intermittent oändlig SWR vid sändning, inte riktigt vad jag önskade mig till julen men det var vad tomten hade till lilla jag (!)

Nåväl, hoppas det går vägen med den “quickfix” jag har tänkt mig, då jag vägrar stå och crimpa kontakter i nollgradigt blåsigt skärgårdsväder utomhus på julafton.
Nej. Inte. Aldrig. Basta!

Nu är det dags för en liten raid i kylen, det vankas kaffe med mackor dignande av skinka, paté och ostar på nybakad kavring. God helg och Gott Slut!
Vi hörs på banden!