Gratulationer !

SSA har delat ut eldjälsdiplom och hedersutmärkelser!
I år hedrades bland andra Ann SM0ZEU och till Janne SM0OFV för sina insatser.
Grattis !

Ann SM0ZEU och Janne SM0OFV med diplom och blommor 😉

Att Janne OFV äntligen får lite “cred” för allt arbete med super-siten RigPix värmer oss alla som använder det fantastiska verktyg och uppslagsverk som RigPix är för oss “radioter” 🙂
Utöver diplomet och det fyrfaldiga hurra-ropet som denna site instämmer i vill jag uppmärksamma en liten textrad längst ned på startsidan på RigPix; “Made with Notepad” 🙂
Det är inget annat än ett storverk och väl värt en utmärkelse att lägga upp och administrera en site med över 5900+ radios inlagda med data, info och oftast tillhörande bild samt all annan info som Janne tillhandahåller på sin site, med eller utan Notepad !

Imponerande och värt ett fyrfaldigt hurra !

Ann ZEU har också fått ett välförtjänt eldsjälsdiplom för allt sitt arbete som DL i distrikt 0.
Mycket glädjande och likt en utdelning av ett visst nobelpris vill jag utbrista: “Äntligen!” 🙂
Hon har följt en tydlig och rak linje där prestigelöst samarbete över klubbgränser varit ledordet. Det blev ett riktigt lyft när Ann ställde upp tog över som DL0 och saker började röra på sig igen.
Då jag tidigare haft nöjet att samarbeta via klubben SK0ZA och som ena halvan av dåvarande valberedningen, trots att det nu är ett antal år sedan, får jag även här utbrista i ett stort grattis och hurra !

Och sist men inte minst, tillönskar jag samtliga en riktigt skön och trevlig sommar !